Karkauspäivä on niin harvinainen päivä, että se innostaa monennäköiseen toimintaan. Esimerkiksi vaikka kaikessa hiljaisuudessa naimisiin menoon. Jollei kaipaa suuria juhlia ja huomion keskipisteenä olemista, voi tämänkin muodollisuuden hoitaa vähin äänin. Siitä vaan seuraa se, että onnentoivotuksia ei jää tulematta, ne tulee jälkijunassa.

Yhdelle tällaiselle karkauspäivänä naimisiin karanneelle parille sain tehdä tänä vuonna kortin. Jälkijunassa. Mutta parempi myöhään, kuin ei silloinkaan.

Säihkettä ja kimalletta korttiin tuli reilusti, kuten tällaisissa päivissä on tapana

IMG_20200303_104446.jpg

Hopean säihkettä on aika vaikeaa vangita kuviin, mutta kyllä se reippaasti siinä kimaltelee. Kyseistä hopeista glitteriä ostaessani luulin sen olevan ihan normaalia kimallepaperia ja siitä piti muutama vuosi sitten tulla joulukortit. Ei ollut normaalia glitterpaperia, eikä tullut joulukortteja. Paketissa lukee glitter film. Mitä sitten onkaan. Hyvin velttoa, taustapuolella muovimainen pinta. Erittäin haastava stanssattava, koska terä ei leikkaa kunnolla läpi. Nyt olen tätä käyttänyt muutamaan taustaan ja siihen se ainakin tuo kivasti säihkettä. Hyvä puoli tässä on se, että kimalle ei irtoa vähimmässäkään määrin tuosta pinnasta.

Yleensä en yhdistele kultaa ja hopeaa, mutta nyt tuli näinkin tehtyä. Ei ihan pahasti ruusujen kultaus hypi silmille. Kuvassa kimaltelee enemmän kuin livenä. Oli vaan niin sopiva tuo kuvan ruusu juuri tähän korttiin. Mikä sen paremmin kuvaa rakkautta, kuin punaiset ruusut.

IMG_20200303_104518.jpg

Tyylikkäillä teksteillä saa helposti näyttävyyttä aikaan. Jälkeenpäin huomasin, että mulla olisi ollut samantapainen Teille kahdelle -teksti, joka olisi sopinut tähän vielä paremmin. Mutta ei tuo Onneakaan huono ole. Teksti on siis valmis kartonkileike Heidin korttipajasta

IMG_20200303_104506.jpg