Vaikka ihana etelänloma on takana niin nyt tuntuu joulun jäljiltä olevan menossa ideaköyhyys jakso. Ajatuksia kyllä olisi, mutta ei intoa eikä oikein aikaakaan saada ajatuksia kiinteään muotoon. Joulukortteja on vielä jonkun verran tullut tehtyä. Kerrankin ajoissa.

Tällä viikolla sain pika-pikaa tehtyä yhden nimpparikortin työkaverille. Piti olla helppo ja nopea niin CD-korttihan siitä tuli. Jotenkin tykkään näistä muutama vuosi sitten Lontoosta ostetuista pienistä tarraperhosista, mitkä ei tässä kuvassa kyllä pääse yhtään oikeuksiinsa. Tulee aika kesäinen fiilis tästä kortista vaikka tässä loskakelissä siitä ei vielä ole hajuakaan.

Ja sisäpuolelle pieni runonpätkä. Onko vähän lapsellinen?

Ja sitten tuli tehtyä kirjahankintoja. Monta vuotta olen jo ihaillut näitä Viron huiveja ja tämä on jo toinen kirja, mikä asian tiimoilta tuli kirjahyllyyni. Yritin kerran itsekin tehdä, mutta yritykseksi jäi. Mutta ehkä jonain päivänä vielä... Huovutettuja tonttuja olen tehnyt muutaman vuoden ja nyt pitäisi tonttuilu saada ihan uusiin sfääreihin tämän ihanan tonttukirjan myötä. Helppoja ohjeita. Molemmat kirjat hankittu JuJu-kerhon kautta.

Inspiraatiota pitäisi jostain löytyä. Olisi mukava poiketa lauantaina Leimailutaivaassa. Saapi nähdä miten käy