Sain tehtäväksi tehdä normaalia isompi kortti 70 -vuotis syntymäpäiville. Saajan lempivärinä liila. Ei liian hienoa, hillitty, mutta kuitenkin tyylikäs oli toiveissa.

Heikkouteni on edelleen isojen pintojen täyttäminen. Vaikka henkisesti olisin valmis laittamaan enemmän paperia ja koristetta, niin tosihetkellä en haluakaan piilottaa kauniita papereita. Monesti runsaat kortit ei välttämättä ole enää kovin hillittyjä. Tyylilleni uskollisena mentiin siis hyvin maltillisin koristein. Löysin ihanan musta-valkokuvan, jossa yksityikohtana liila vyö. Arvelin sen sopivan mainiosti juuri tähän korttiin. Toivon musta-valkokuvan tuovan saajalle mieleen nuoruusvuodet vaikkei hän itse kuvassa olekaan. Isohko Onnea kartonkileike sopii mainiosti tuomaan täytettä isoon korttiin. Näitä ihania joka tilanteeseen sopivia kartonkileikkeitä saa Heidin Korttipajasta. Kortin koko 18,5 x 18,5 cm. Kuorta en tälle kortille tehnyt.

DSC06850.jpg

Paperikukat tuovat mukavasti eloa ja sävyä korttiin

DSC06851.jpg

Normikokoiseen korttiin omaan makuun liian isot kukat sopivat kuin nenä päähän tällaiseen vähän isompaan korttiin. Puolihelmillä lisätty 70 vuoden ikään vaadittavaa juhlallisuutta. Näin jälkeenpäin katsottuna taustapaperin reunoja olisi voinut hiukan sävyttää elävämmäksi, mutta myöhäistä se nyt tässä vaiheessa on.

DSC06853.jpg

Vaikka tilaaja ensin oli sitä mieltä, että on ehkä kuitenkin liian hieno, niin livenä ihastui korttiin ja oli kuulemma täydellinen. Toivoisin olevani parempi kuvaaja, jolloin kuvat kertoisi paremmin lopputuloksesta. Livenä monet tuotokseni on kyllä aina hienompia kuin valokuvassa. Olen pohtinut oikein kurssittautumista valokuvauksen suhteen, mutta tähän asti tyssännyt lähinnä ajan puutteeseen. Mutta vielä jonain päivänä... Pitää olla tavoitteita ;-)