Loma oli ja meni. Suuret visiot oli, että postaan loman aikana kaikki rästipostaukset. Njääh.... Ainuttakaan postausta en saanut aikaiseksi. Instaan sen sijaan tuli laitettua joitain kuvia. Laitahan instatilini @_gailia_ seurantaan, niin pysyt ajan hermoilla jatkossakin.

Tässä hikisen töiden aloituksen kunniaksi ajattelin julkaista jotain ihan hirmu söpöä. Ainakin omasta mielestäni. Kässähommat ei oikein tämän kesän Sahara lämmöillä ole maistuneet eli nämäkin siis valmistuneet hyvissä ajoin ennen tämän kesän helteitä.

DSC07223.jpg

Kaikenkaikkiaan ehkä viisi ja puoli tossua virkkasin ja kaksi tuli ihan valmiiksi asti. Malli siis lohkaistu omasta päästä yrityksen ja erehdyksen kautta. Ja silloin joutuu yleensä purkaamaan. Paljon... Se ei ole vahvinta kestävyysaluettani

DSC07224.jpg

Mutta siis ihanan valtavan söpösiä näistä tuli. Jos tähän pystyisi laittaa hymiöitä, olisi tässä nyt aika monta sydänsilmäistä emojita peräkkäin ja ehkä muutama tavallinenkin sydän.

DSC07221.jpg

Ei tullut omaan perheeseen nämä eikä edes kenellekään tutulle. On muuten aika vaikeaa tehdä jotain, kun ei voi sovittaa kenellekään.

Hävitin muuten viime viikolla lasteni pieniä vaatteita. Eikö lomaan kuulu aina nuo kaapinsiivoustalkoot? Parempi loman viime päivinä, kuin ei silloinkaan. Poika on nyt 13 v. Oli aika suloiset itsetehdyt neuleet hänelläkin alle vuoden ikäisenä. Sinne lähtivät UFFen laatikkoon ilahduttamaan jonkun muun viluisia syyssäitä.