Kyllä se nopeasti sieltä sitten tuli, kun alkuun pääsi. Vielä kolme viikkoa sitten oli lunta ja järvet jäässä ja nyt on ihanan lämmintä ja vihreys valtaa alaa.

Tänään on äitienpäivä. Jotenkin tulee paineita siitä, että kaikki mummit ja mammat täytyy juosta läpi just äitienpäivänä. Entä minä äiti? Eikö minunkin kuulu saada viettää äitienpäivää ihan rauhassa? Olen tässä vuosien varrella viisastunut ja mummoloissa käyty asian tiimoilta jo eilen ja edellispäivänä. Sain siis tänään nukkua pitkään ja nauttia lasteni tekemästä aamupalasta. Olen jo aikaisempina vuosina kieltänyt tuomasta aamupalaa sänkyyn, joten juustovoileivät ja perinteiset sunnuntaiaamuna keitettävät kananmunat odottivat kauniisti pöydällä. Tyttäreni oli leiponut myös muffinseja heti aamusta ja kukkia oli käyty keräämässä läheisestä metsästä.

DSC03143%20%28640x480%29-normal.jpg

Näissä merkeissä siis äitienpäivä alkoi makoisasti.

Tämä on kevään viimeinen pakollinen korttirysäys. Nyt on lähes kaikki juhlat juhlittu, joten korteillakin saa mielensä mukaan.

Tällainen hempeän miehinen kortti lähti tänään appiukolle synttäreiden kunniaksi

DSC03128%20%28640x480%29-normal.jpg

Tämä sateenvarjomies on Timpan stanssi ja Tuikun avustuksella sain tämän kortin toteutettua.

Isänsä kanssa samana päivänä synttäreitä juhliva mieheni sisko sai tällaisen kortin. Kortin sisäsivun mukaan me mennään syksyllä yhdessä kässäristeilylle.

DSC03131%20%28640x480%29-normal.jpg

Hiukan tuo tyttönen on liikaa vinossa tuossa kortissa. Ihan kuin se kohta keikahtaisi :-) Mutta kyllä se välillä lankojen kanssa onkin niin hurjaa menoa, ettei tiedä, miten siihen joukkoon mahtuisi :-D

Tällainen kortti lähti mummolaan

DSC03142%20%28640x480%29-normal.jpg

Jotenkin en ihan ollut tyytyväinen tähänkään korttiin. Ääriviivatarroilla yritin taas väritysviritystä. Mutta tuo vasemmassa kulmassa oleva kiekura ei oikein istu tuohon. Olisin halunnut kiekuran reunoille vaan hiukan väriä, mutta ei se mitään vedellä läträämistä kestänyt. Pakko sitten oli vetää kokonaan jonkun väriseksi. Ja ihan eka kerran käytin jo vuosi sitten Viron reissusta ostamaani pitsiä. Tykkään muiden pitsiasetelmista, mutta jotenkin en itse osaa (vielä) laittaa niitä kauniisti. Monta metriä on odottamassa kokeilua. Pahvikiekura ja perhonen, kuten myös seuraavan kuvan tekstileima, saatu Heidin Korttipajasta, kun onni suosii arvonnassa :-) Heidillä on kaikkia ihania erilaisia juttuja kaupassa. Kannattaa käydä tsekkaamassa.

Ja kun kerran olen tykästynyt ääriviivatarroihin niin tässä pari samantapaista

DSC03127%20%28640x480%29-normal.jpg

Samat ainekset, mutta eri värit. Ja ihan erilaiset kortit

Ja sitten oli ihan pakko kokeilla tuota triple stamping tekniikkaa. Tiimarista kävin tähän tarkoitukseen hankkimassa tämän lintuleimasimen. Ja tämä oli kiva tekniikka. Tällä tekniikalla tulee syntymään lisää kortteja.

DSC03124%20%28640x480%29-normal.jpg

Tuo yksi lintu näyttää ihan päättömältä :-/ Mutta muuten tykkään tosi paljon. Helppo toteuttaa ja kaunis. Tuo värittäminen vie eniten aikaa.

Ohje tähän löytyi tietty juutuubista

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Jumala loi sadoittain tähtiä taivaalle,
sadoittain näkinkenkiä meren rannalle.
Sadoittain kukkia niitylle.
Mutta antoi ainoastaan
yhden äidin meille jokaiselle.