Viime viikonloppuna oli monet synttärit. Se tarkoitti monen kortin tekemistä. Olimme tyylikkäästi mieheni kanssa ulkoistaneet itsemme kaikesta juhlinnasta rennosti Tallinnan reissulla. Reissu ja juhlat samaan aikaan oli kyllä sattumaa. Vaikka vähän selittelyltä kuulostaa, kun synttärit on aina samaan aikaan vuodesta. Mutta eihän sitä muista, kun reissua alettiin sunnittelee jo tammikuun lopulla.

Tällaisen yksinkertaisen ruusukortin sai yksi synttärisankari

DSC04179%20%28593x640%29-normal.jpg

Ruusu kuva on hankittu Lumikelloilta kevään Leimailutaivaasta. Numero on Heidin Korttipajasta. Taustalla stanssattu kuva. Ei siis kovin monta liikkuvaa osaa.

Leimailutaivaasta tuli ostettu elämäni ensimmäinen maski. Jotenkin ne on kiinnostaneet, mutta eivät ole ihan tuntuneet omilta. Sisäpuolelle tein pienen ruutuefektin sillä. Ihan eka kokeilu

DSC04180%20%28551x640%29-normal.jpg

Tallinnan reissulta ei löytynyt mitään askartelutavaraa. Galerii Mix on kuulunut vakio-osoitteistoon muutaman vuoden ajan, mutta oli nyt erikoistunut enemmän taidejuttuihin. Tai sitten mulla alkaa olla jo niin paljon kaikkea, etten löytänyt sieltä mitään mielenkiintoista.

Karnaluks on toinen pakollinen käyntiosoite. Pari bussia oven edessä ei enteillyt hyvää. Jonot kassalle olivat aivat käsittämättömät. Milloinkohan siellä ymmärretään, että kannattaisi investoida viivakoodinlukijaan? Kaikki näpytellään käsin. Kuulin jonkun sanovan, että ensin menee shoppailuun pari tuntia ja sitten saa jonottaa kassalle saman verran. Kun mulla ei oikeastaan mitään pakollista tarvetta ollut, niin ne muutamat nauhat ja puikotkin jäivät hyllyyn ja kävelin kaupasta ulos tyhjin käsin. Huh, mikä saavutus! Ja rahat säästyi. Lisäksi mukavaa hengailua kaupungilla, hyvä ruokaa, hyvä seuraa, kevättä ilmassa...