Se on koulu vihdoin ohi ja lapset karanneet kesälaitumelle. Joka vuotinen ongelma, pitääkö antaa opettajalle jotain lahjaksi ja jos niin mitä ratkesi facebookin Askartelun salat ryhmän avustuksella, kun jollain toisella oli sama ongelma. Itse en ole kovin ahkera antamaan lahjuksia, joten aina ei tilannetaju tässä asiassa ole ajan tasalla. Onneksi lapsia on useampi, joten aikaisemman kokemuksen perusteella ala-asteella ainakin lahjotaan opettajia.

Tästä lähdettiin

DSC03206%20%28480x640%29-normal.jpg

Siis tyhjästä, pienestä lasipurkista, jonka sisältönä oli vielä talvella ollut leipomiseen hankittua toffeen tapaista.

Ja tähän päädyttiin

Kauniisti koristeltu lasipurkki.

DSC03210%20%28640x480%29-normal.jpg

Vintage tyyliin sopivasti, purkkiin kuului tuo kangas ja kuminauha. Koristeeksi hiukan aaltopahvia, tarrapitsiä, juuttinarua ja puunappi sekä kimalleliimalla koristeltu perhonen. Kylkeen kortti, johon taustapuolelle tulostin kesäisen tervhdyksen.

Ja etupuolelle ekaluokkalaisen (joka pääsi tokalle) omakätisesti kirjoitettu toivotus. Tuota ihaNalle juttua piti hiukan harjoitella. Vaikka olin kirjoittanut mallinkin valmiiksi, niin oli lapsella sen verran suorituspaineita, että ekassa versiossa luki ihaMalle ;-)

DSC03214%20%28527x640%29-normal.jpg

Ja tuo pitääkö viedä kukka tai ei, ratkaistiin tällä tavalla.

DSC03215%20%28640x480%29-normal.jpg

Pienessä paketissa siis hurrrjjjan monta juttua: itse lahja, kortti ja kukka. Ja purkki täynnä nallekarkkeja ihaNalle opettajalle. Sitten kun ope on syönyt kaikki karkit, niin voi uudelleenkäyttää purkin (saa vaikka koristeet riisuttu ja käyttää hillopurkiksi). Ei jää opettajallekaan iänikuista krääsää. Toivottavasti oli mieluisa ja erilainen lahjus.