... siis täällä blogin puolella. Se ei silti tarkoita, etten ole mitään tehnyt. Kortteilun puolella on tosin ollut hiljaisempaa, mutta neulomisen puolella tällä kertaa sitäkin vilkkaampaa.

Valmiiksi olen jo toistamiseen saanut tällaisen liivin

Usko tai älä, mutta liivissä on hieno pitsikuvio, joka ei valitettavasti erotu livenä yhtään sen paremmin. Lankana Marks & Katensin Iceland. Oli kerässä siis kertakaikkisen ihastuttavan näköinen, mutta aika haastava lopputuloksen suhteen. Oli jo kertaalleen erilaisen puseron muodossa, joka sai purkutuomion puolen vuoden hyllyllä makoilun jälkeen. Käyttökertoja tasan 0. Tämä liivi on kyllä lämmitellyt mukavasti näillä kovilla pakkasilla. Malli nro 35 Novitan Syksy 2010 -lehdestä.

Kortteilun puolella tosiaan etsin taas uutta inspiraatiota. Onneksi on niin "monilahjakas", että voi välillä puuhata kaikkea muutakin kuin pelkkää kortteilua. Leimailutaivaassa tuli käytyä hakemassa kevään uusia tuulia. Monennäköistä mukavaahan sieltä löytyikin kotiin vietäväksi. Samaten säännöllisesti olen poikennut Askartelupuoti Mulperissa täydentämässä varastoja tulevia tarpeita varten.

Olen hairahtanut nyt myös Oriflameen mukaan. Ja sekin vaan siitä syystä, etten itse tuntenut ketään Oriflamelaista. Tarkoitus ei ainakaan tässä vaiheessa ole järjestää mitään kutsuja, vaan ihan jaella kuvastoja kaikille halukkaille. Tarjoushinnoin pientä hemmottelua itselle ja vaikka kaverille pikkurahalla. Eli kuvastoa olisi tarjolla, kunhan vinkkaat, että haluat vilkaista. Ei ostopakkoa! :-)

Yksi ongelma tässä kyllä alkaa olla. Miten 24 h/vrk riittää tähän kaikkeen? Saisiko muutaman tunnin per/vrk lisää? Pitäisikö vähentää työntekoa, kun se alkaa haittaa harrastuksia? Katsotaan, miten tässä käy.