Pitkästä aikaa oltiin viikonloppuna synttäreillä. Aikuiset ei nykyään pahemmin juhli, mutta lasten hippaloihin käy vielä kutsu. Tällä kertaa sankarina oli 8 vuotias tyttönen. On muuten aika vaikeaa miettiä lahjusta tuon ikäiselle. Toivelistalla oli pelkästään Littlest PetShopeja. Niitä löytyi jo ennestään sankarilta, joten jotain uutta ja yllättävää oli vaikeaa kehittää. Viime hetki, paras hetki - pakettiin löytyi jotain pehmeää ja jotain viisasta ja pari heppua toivelistalta. Ja pieni emämoka - kuitti, oli jäänyt samaiseen lahjakassiin. Sankari otti sen kyllä varsin kevyesti ja ojensi kuitin mulle takaisin :-D

Yhtään niin vaikea ei ollut tehdä korttia.

DSC08236.jpg

Kuva on valmiskuva, joten "väritykset" osui kohdalleen kertaheitolla. Kukat Heartfelt Creationsin leima-/stanssisetillä.

Kukkiin yritin taas kokeilla tehdä vesipisaroita. Ensin kokeilin Glass Dropsilla. Se levisi samantien. Sitten laitoin muutaman tipan ihan Glossy Accentsia. Lopputulos joissain tipoissa oli ehkä sen näköinen, mitä kuvittelin, mutta jotkut tipat kyllä levahti siinäkin. Lisää kokeiluja luvassa siis pisaroiden kanssa.

DSC08239.jpg