Olen halunnut tällaiset ruttusukat siitä lähtien, kun ne bongasin Facebookin Voihan villasukka! ryhmässä. Harmi vaan, kun tuo aika toteuttamiseen on niin rajallista. Tänä kesänä huomasin moneen otteeseen tyttäreni kävelevän laina villureissa. Jopa sellaisissa kaupan lainavillureissa. Siltä istumalta lähti mökireissulle uusia sukkia varten mukaan kerä Vilma lankaa. Hitaasti nämä kyllä eteni. Aina kun sai hiukan varrelle pituutta, tuli takapakkia rutun kohdalla. Varressa yli 80 krs eli jos suoraksi saisi vedetty niin polvisukka olisi. Lomalla oli aikaa tikutella, joten viikossa tuli valmista.

DSC05455%20%28640x480%29.jpg

Mökillä yhteydet pelaa sen verran hyvin, että tarkka ohje tuli tarkistettu ihan hakusanalla Lankahelvetin Hennan blogista. Facessa kun kaikki ihanat ohjeet tuppaa hukkumaan runsauden joukkoon, kun ei heti talteen ota.

DSC05457%20%28640x480%29.jpg

Ja tuli just niin ihanat kuin ajattelin. Ei harmaankaan sukan tarvitse olla tylsä. Aion samanlaiset toteuttaa vielä itselleni jossain vaiheessa. Hiukan enemmän väriä sitten pitää olla.

Tässä siis lankana Viking Vilma ja 3 puikoilla tikutettu. 68 s varressa. Lähes puolitoista kerää sai lankaa kulumaan eli kulutus oli 141 g 41 koon sukkaan.