Sain tilauksen tehdä villasukat lahjaksi eläkkeelle jäämisen johdosta. Aikalailla vapaat kädet sain kaiken suhteen.Silloin toteutus voi olla toisinaan melko haastavaa. Sankaria yhtään tuntematta, syntyi visio hillityn tyylikkäistä pitsivillasukista. Sopii varmaan ihan jokaisen makuun ja ovat monikäyttöisiä - arki- tai pyhäsukiksi.

Ei millään tahtonut löytyä itseäni tyydyttävää riittävän tyylikkästä mallia tilanteen arvokkuus huomioiden. Mutta monen päivän tai jopa viikon etsintöjen tuloksena kunniatehtävän sai tyylikäs pitsimalli Novitan sukkalehdestä, jossa se oli polvisukkaversiona. Meikäläisellä ei onneksi ole juuri ongelmaa ohjeiden muokkauksen kanssa, joten niinpä lähti puikoille viielänharmaata Maijaa. Ja lopputulos oli taatusti tyylikäs

DSC07333.jpg

 

DSC07332.jpg

 

DSC07326.jpg

Lämpimän lahjan sai päivänsankari ja oli ollut tyytyväinen

Lankansa siis Lankamaailman Maija, joita 2,5 tikuilla kului himpun vajaa 3 kerää eli 121 g.

Tänään muuten juuri juteltiin töissä eläkkeelle jäämisestä. Joillain oli siihen 5 vuotta ja joillain 10. Mutta MULLA oli 30. Pikkasen epätoivoinen tilanne, mutta... täytyy tätä piinaavan pitkää arkea tasapainottaa sitten vaikka kaikenmaailman villasukilla. Lisää sukkapostauksia siis luvassa jatkossakin ;-)