Huh! Kylläpä se aika taas rientää. Viimeisestä postauksesta on jo tovi. Arki vie mennessään.

Paikallinen lankapuotimme Alman puoti, järjestää kässätapaamisia. Jo edellisenä vuonna näihin yritin päästä, mutta olivat kovin suosittuja eli yhtään paikkaa ei ollut missään illassa. Viime syksynä bongasin ilmoituksen ajoissa ja ilmoittauduin kertaheitolla kaikkiin iltoihin. Jokaisessa illassa on joku teema. Ekat treffit syyskuussa meni sukka hengessä. Olin päättänyt neuloa itselleen ruttusukat. Ihanat langatkin sitä varten olivat jo valmiina. Ensimmäinen sukka valmistui kohtalaisen vauhdilla ja vaude, mikä väri. Toista sukkaa en ole vieläkään aloittanut :-D

DSC05964%20%28480x640%29.jpg

Kuukauden päästä oli tokat treffit. Silloin mentiin kirjoneule hengessä. Kirjoneule ei ole oikein koskaan ollut mun feivoritti, mutta pöllölapasia olin ihastellut pitkään ja päättänyt ne joskus tehdä. Nyt oli se hetki. Yhdessä illassa ei paljoa saanut aikaiseksi.

DSC05966%20%28640x514%29.jpg

Kolmas ilta alkoi lähestyä ja stressiä pukkaa, kun edelliset työt aika lailla kesken. Onneksi näihin osallistumiseen ei ollut mitään ehtoa, että edellinen työ pitää olla valmis. Marraskuussa vietettiin huivi iltaa. Tähänkin tiesin heti, mikä se mun projekti tulee olemaan: Nurmilintu. Langat siihenkin olin hommannut jo kesällä. Näin vaan kävi, että ennen aloitusta oli pakko tutkia, mitä ihanaa lankakaupan hyllyiltä löytyy. Ja tähän huiviin löytyikin yllättäen uudet langat. Alku oli jotenkin takkuinen. Paristi sai purkaa. Jotain sain kuitenkin aikaan

DSC05967%20%28640x480%29.jpg

Ja sitten alkoi painaa joulu päälle. Uudet neulomukset ja uudet tarpeet. Kolmasosa eli yksi näistä projekteista on valmistunut näin vuoden vaihduttua. Muut ovat odotus tilassa.

Neuleillat olivat ihan kivoja. Samanhenkistä porukkaa, kivaa tekemistä. Moni oli kuitenkin tullut kaverin kanssa ja selkeästi olivat aikojen alusta asti olleet tapaamisissa mukana ja tuttuja myös toistensa kanssa. Yksin ja ekakertalaisena oli vähän orpo olo. Kun porukkaa oli koolla paljon, istumapaikkoja oli naftisti ja jakkaroilla mentiin. Selkä ei oikein tykännyt jakkaran parituntisesta. Neuloa pitää sohvalla tai mukavasti nojatuolissa ;-)

Näiden töiden jälkeen on tullut monenmoista projektia ja tilausta. Neulominen ei siis neulomalla lopu. Aina tulee jotain uutta tarvetta tai ihanaa lankaa, josta pakko neuloa jotain. Viime viikolla ruokakaupassa käydessäni mukaan tarttui Novitan uusimpia lankoja. En niin Novitan langoista välitä, mutta kun ovat tyrkyllä ruokakaupassa niin saatavuus vie monesti voiton. Näissä oli vaan niin ihanat värit. Mitähän näistä mahtaa tulla :-)

Novita.jpg

PS! Löydät minut nyt myös Instagramista _gailia_