Viime talvena ostetut Riekerin kesäsandaalit kuluivat puhki ennen kuin kesä loppui ( no ei se kyllä tainnut alkaakaan kunnolla). Kun tein reklamaation kauppaan, kerrottiin, että kenkiä on käytetty paljon. Max 3 kk ehkä käyttöaika ja jos ihan jokaikinen päivä niitä olisin käyttänyt niin max 90 päivää olisi ollut paljon. Oikeasti kyllä paljon vähemmän, koska mennyt kesä oli mitä oli. Ja oli mulla tietty muitakin kenkiä enkä pelkästään sandaaleilla tepastellut. Mutta siis kenkiä on käytetty PALJON, jos niitä on käyttänyt yhden kesän ja ne kuulemma saakin sitten jo hajota, vaikka ovat merkkikengät ja hiukan arvokkaammat :-(

Pakko myöntää, että tuo frillailu on karannut käsistä. Ihan muutama huivi on tullut tikutettua. Mihin näiden kanssa oikein joutuu? Onkohan jotain frillariippuvuutta olemassa? Lääkettä siihen? Parisenkymmentä laskin tuossa näitä olevan. Nyt olen kyllä kaikessa viisaudessa päättänyt, että enää en ostaa YHTÄÄN frillahuivilankaa, jollei joku huivia tilaa tietyn värisenä. Silloinkin kehotan itse hakemaan langan kaupasta, että tulee kertaheitolla oikean värinen.


Nämä huivit taas on tikuttanut äitini. Omena ei taida pudota puusta kovinkaan kauas. Hänelläkin pahemmanlaatuinen neuloosi ja lupasin ottaa huiveja myytäväksi joulumyyjäisiin. Jos joku "kädetön" vaikka innostuisi itselleen lämmikkeeksi hankkimaan.
Tässä on kivan rauhalliset pastellisävyt. Muhkeaa mohairintapaista lankaa


Tämä ei siis taaskaan ole yhtään meikäläisen makuun. Suorastaan hirveän värinen :-/ Mutaa oli kuulemma kerällä ollut ihanan väristä.


Hiukan on kyllä mummoväreihin äiti tykästynyt. Kolmiohuiveja pari kipaletta. Lämpöisen oloisia. Näihin voisi olla mukava kääriytyä takkatulen ääreenItse tykkäisin hiukan räväkämmistä ja värikkäimmistä tähän syksyn harmauteen. Tämä voisi sopia omaan makuuni ja melkein saman värinen ja jopa samalla kuviolla neulottu löytyy kaapistani omana tuotoksena muutaman vuoden takaa


Itse olen neulonut bling-blingiä kaulaan tuubihuivin muotoon. Tämä on Novitan Crystalia. 8 puikoilla neulottu, kun isompia en omista. Hiukan on jäykän tuntuista, mutta ei haittaa, kun sehän on tarkoitus olla muhkeana takin päällä.


Harmaaseen samanlaiseen on myöskin langat jo hankittu.

Ja tonttujakin on tullut muutama tehty. Tontun alle voi piilottaa tuliaiseksi vaikka glögipullon.


Että tämänlaatuista neuloosia podettu tässä syksyn aikana. Onneks se ei satu, eikä siitä tule huonoa oloa ;-)