Uusin aluevaltaukseni askartelun saralla on nämä foamiranista eli softiksesta tehdyt kukat. Foamiran on vaahdotettua kumia. Näin ollen kukka kestää hyvin myös ulko-olosuhteita. Muutaman pionin olen tehnyt ja vienyt myös työpaikalle näytille. Vaikka menivät vain näytille niin saman tien niille löytyi kiinnostuneita uusia omistajia. Ja sitten tuli toive lahjakukasta. Toiveena oli antaa jotain, joka kestäisi hieman kauemmin kuin perinteinen kukka. Hieman kyllä jännitti, kun kokemus ”alalta” on vielä vähäistä. Kun tekee jollekin lahjaksi, se on aina jotain erityistä. Silloin homma hoituu tunteella ja työhön laitan vähän isomman palan itsestäni kuin normaalisti. Monta ilta juutubetin, ennen kuin hommaan aloin.

Välineethän tässä hommassa on aika yksinkertaisia. Silitysrauta on tärkeässä roolissa. Pioneista viisastuneina tein töitä tämän kanssa työvaihe kerralla eri iltoina. Kun ei oikein meinaa aina ehtii nukkumaan näiltä touhuilta ;-)

13177511_10206422886227769_1229072891206

Olkkarissa sitten istuin yksi ilta silitysraudan kanssa. Mieheni aina välillä ihmettelee näitä mun touhuja, kun tietämättömän silmissä ne näyttää joskus varsin oudoilta. Lähtötilanteessa ei oikein uskokaan, millainen lopputulos voi syntyä.

Välillä meinasi kyllä usko itseeni loppua. Silloin piti juutubettaa lisää. En luovuttanut.

Lopputulos oli taas kerran hämmentävän kaunis ja aidon oloinen

DSC06342%20%28480x640%29.jpg

Yllätän usein itsenikin, että miten onkin osannut tehdä jotain näin erityistä. Kun omilla aikaansaannoksilla pystyy vielä ilahduttamaan muita, on päivä aina pelastettu ja syntyy lisäinspiraatiotaDSC06343%20%28640x480%29.jpgDSC06341%20%28480x640%29.jpg

Tämä ruusu lähti Karitalle pienen tarinan kera ruusun syntymisestä ja lisäsin mukaan vielä pienen värssynkin, missä on kyllä muutoinkin ajattelemisen aihetta. Olen joskus bongannut tämän värssyn jostain netin syövereistä ja ottanut talteen ja aika moneen korttiin olen tämän kirjoittanut

Ota ympärillesi ihmisiä,

jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Ihmisiä, jotka saavat sinut nauramaan.

Ihmisiä, jotka auttavat sinua, kun tarvitset apua.

Ihmisiä, jotka eivät koskaan käytä sinua hyväksi.

Ihmisiä, jotka aidosti välittävät.

Kaikki muut ovat vain läpikulkumatkalla elämässäsi.