No niin... Se on uusi vuosi saatu juuri käyntiin. Ei mitään uuden vuoden lupauksia tänäkään vuonna, koska ne harvoin pitää tammikuun ekan viikon jälkeen. Paitsi aion tässä blogissani pysyä 1 postaus/viikko vauhdissa.
En myöskään aio olla ahkerampi, tehokkaampi tai mukavampi. Olen ihan tyytyväinen itseeni. Mitä nyt ehkä vähän laihempi voisi olla ;-) Sitä toivoo joka vuosi, mutta vielä ei ole tehonnut -_- Mutta aion silti olla onnellinen :-)

Ajattelin kuitenkin jatkaa ensi vuonna käsitöiden ja askartelujen tuhertelua entiseen malliin. Tekemiseni kautta ajattelin jakaa hyvää mieltä jollekin toisellekin. Fasebuukissa sai kommentoida jotain postaukseeni, jossa 5 ekaa tulee saamaan minulta tämän vuoden aikana jotain itse tehtyä. Se voi olla jotain päällepantavaa, asuste tai koru. Tai jotain syötävää. Vielä ei tiedä. 365 päivää aikaa toteuttaa. Katsotaan mitä syntyy ja onko viime hetki taas paras hetki :-)

Viime viikkoina on tullut neulottua vähän niin kuin urakalla. Juuri joulun alla valmistui aivan viime hetkillä pukin konttiin lapaset tosi faneille.

DSC05936%20%28640x480%29.jpg

DSC05938%20%28480x640%29.jpg    DSC05940%20%28480x640%29.jpg

Ihan peruslapanen, johon jälkeen silmukoitu Homer ja Bart. Kuvat löytyi Pinterestistä. Lankana: harmaa 7 veikkaa, keltainen Villeä ja sininen Jannea. 3,5 puikoilla tikutettu. Nämä 10-12 vuotiaan koossa.

Kun vihdoin sain syksyn pitkän raaka-ainepulan jälkeen hamstrattu Lankamaailmasta keltaista lankaa, niin sitä on myös tullut käytettyä. Tänä vuonna moni on löytänyt pukinkontista myös Minions lapasia. Tässä pienimmät tekemäni, n. 1 vuotiaan koossa. Puhelin vieressä ihan vertailun vuoksi, jos vaikka saisi hahmotettua koon. Nää oli jo himppasen hankalat neuloa pienuutensa vuoksi. Silmät on silmukoitu päälle. Aikaisemmin olen virkannut. Mutta ei millään pystynyt virkkaamaan noin pieneen lapaseen siistin näköistä. Ei silmukointikaan pahalta näytä. Ohjeen lapasen silmukkamääriin löysin Novitan sivuilta

DSC05928%20%28640x471%29.jpg

Lapasia tulossa lisää. Pysyy kanavalla :-)