Ei nyt enää tässä uuden vuoden puolella olla tätä syöty. Mutta välipäivinä, kun jouluruoka -sanana sai melkein voimaan pahoin, piti keksiä jotain uutta syömistä. Tekee vaan pahaa heittää ruokaa pois. Joten porkkanalaatikko lähti syötäväksi ihan uudessa muodossa. Resepti löytyi netistä.

Eipä löytynyt kaapista homejuustoa, joten juustoraaste sai korvata sen virkaa. Ison laatikollisen porkkanalaatikkoon sekoitin kolme kananmunaa ja desillisen korppujauhoja sekä pussillisen juustoraastetta. Ei kovin lupaavalta ensin näyttänyt. Ei tahtonut millään kestää siirtämistä

DSC05969%20%28640x480%29.jpg

Pannulla alkoi näyttää jo paremmalta

DSC05973%20%28640x480%29.jpg

Lopputulos oli oikein hyvä ja maukas. Juustoraaste teki siihen kivan säväyksen. Miesväeltä ei hurraa -huutoja kuulunut, mutta kyllä ne söi. Pihvi täytyy kuulemma olla lihaisa. Ihan käyttökelpoinen resepti kuitenkin. Muunneltavissa sen mukaan, mitä jääkaapista löytyy ja todella helppo toteuttaa. Eikä tarvinnut heittää ruokaa roskiin.