Pääsiäinen on vietetty tehokkaasti. Kovasti olen askarrellut ja parit villasukatkin tuli valmiiksi. Pari ylimääräistä vapaata saa ihmeitä aikaan. Näin pääsiäisen päätteeksi iski flunssa, joten päädyin katselemaan kamerastani kuvia ja huomasin, että yksi jouluun liittyvä tarina on jäänyt julkaisematta.

Joulun alla on tullut jo monet vuodet neulottua kuin viimeistä päivää, yötä myöten, jotta kaikki suunnitellut pehmeät paketit ehtii tulla valmiiksi. Viime syksy oli jo tosi tahmeaa neulomisen suhteen, enkä ottanut mitään tilaustöitäkään. Tyttäreni oli kesällä muuttanut poikaystävän kanssa omaan kotiin ja syksyllä heillä kyläillessäni huomasin, että heillä oli aika viileät lattiat. Itse asunut viimeiset 15 vuotta lattialämmitetyssä talossa, joten kyllä selkeästi huomasi lattialämmityksen puutteen. Niinpä päätin, että minäpä neulon heille molemmille samisvillasukat jouluksi. Helpommin sanottu kuin tehty.

Eka kerta IKINÄ suunnitelmani ei toteutunut. Pakettiin lähti yksi melkein valmis villasukka ja lankakerä toista paria varten sekä asiaan liittyvä viesti

DSC08162.jpg

Mitä sitä turhaan valehtelemaan. Viesti kertoi juuri niin kuin asia oli

DSC08163.jpg

Saajat ymmärsivät kyllä pointin. Paria päivää myöhemmin samainen melkein valmis sukka ja lankakerä palautuivat. Paria viikkoa myöhemmin molemmilla olivat sitten kuitenkin valmiit merkkivillasukat. Oskulle tuli tietenkin mustat villurit.

DSC08171.jpg

DSC08166.jpg

Ja Nooralle samanlaiset vaaleat. Valkoisiin en sentään taipunut. Vaaleanharmaat ovat vähän käyttäjäystävällisempiä

DSC08184.jpg

Muutaman kerran olen ainakin jalassa nähnyt, joten selkeästi tarpeeseen tulivat

DSC08186.jpg

Lankana 7 veljestä ja ihan perussukan ohjeella tehty. Adidas -logo on napattu Pinterestistä ja on päälle silmukoitu