Tämän korttitilauksen sain jo hyvissä ajoin, noin 3 kk sitten. Mutta jollei viime hetkeä olisi, tämäkin olisi jäänyt toteuttamatta. Oli mukava askarrella joulukorttien välissä jotain muuta. Vinkiksi sain, että moottorikelkkaileva pariskunta. Pitkään yritin etsiä sopivaa leima- tai korttikuvaa, mutta tuloksetta. Ei tullut sitten kelkkailevaa pariskuntaa korttiin, mutta talvista tunnelmaa yritin siihen sisällyttää. Kortti on normaalia isompi, n. 18x18 cm

DSC05931%20%28640x480%29.jpg

Myös sisälle laitoin koristetta. Osittain tukevoittaakseen isoa korttia, mutta toisaalta myös spesiaalikortin kokonaisuuden kannalta tällä oli merkitystä. Vasempaan sisäkanteen laitoin taskun lahjakortille. Usein sellainen kuitenkin lahjaksi annetaan. Oikealla on paikka värssylle.

DSC05933%20%28640x480%29.jpg

Ja tää takakansi on ihan mun lemppari. Jostain kirpparilta olen löytänyt tämän Just married -leiman ja se passaa niin mainiosti hääkortteihin, joihin sen olen nyt laittanutkin poikkeuksetta jokaiseen.

DSC05934%20%28640x480%29.jpg

Kortti on sen verran iso, että toimitus oli ilman kuorta. Joskus yritin väkertää isolle kortille kuoren, mutta ei siitä kaunis tullut, joten enpä lähtenyt tällä kertaa kaunista korttia huonolla kuorella pilaamaan. Ehkäpä tästä saa kehitetty hyvän syyn hankkia vihdoin tähän tarkoitukseen toimiva työkalu, Envelope Punch Board. Ja itse asiassa, jos tarkemmin mietin, miten mä olen edes voinut pärjätä tähän asti ilman tällaista ;-)

Tää vuosi oli nyt tässä. Kiitos, kun olet jaksannut käydä lukemassa postauksiani. Kommenttejakin saa jättää. Ne ilahduttaa aina. Uusi vuosi, vanhat kujeet eli askartelut ja käsityöt jatkuu. Ollaan kuulolla!