Tosiaan siis on tullut neulottua tässä joulun jälkeen ajan kuluksi.

Lapselle neuloin Novita Syksy 2009 lehdestä mallin 7 mukaiset lapaset. Lankana Novitan Puro luumupuu. Näissä huovutetuissa jää aina lopputulos hieman arvoitukseksi. Ennen pyykkikonetta siis tällaiset jättikintaat. Melko ohkaisen oloiset.

Pyykkikoneen jälkeen aika kivan kokoiset lapaset 12 vuotiaan käteen. Ehkä oli kyllä hieman isot, kun tein naisen koon mukaan viisastuneena edellisestä kerrasta, jolloin lapsen malli oli aivan liian pieni. On ainakin hieman kasvuvaraa. Ihan hyvin siis on pystynyt kyllä pitämään näitä ja on ollut todella lämpimät myös 20 asteen pakkasilla eikä ole kuulemma tarvinnut toisia hanskoja sisälle.

Vaikka tuo peukku tuolla ylemmässä hanskassa näyttää ihan hervottomalta niin on kyllä aivan samankokoinen toisen lapasen kanssa.

Kun vauhtiin päästiin niin saman tienhän piti toisellekin lapselle neuloa

Lankana samainen Puro, värinä takkatuli. Nämä oli naisen ja lapsen koon välistä ja oli sopivat tälle 12 v tytölle.

Aika nopeastihan nämä valmistuu. Nro 6 puikoilla yksi lapanen illassa. Tähän takkatuliväriseen malliin meni tasan kaksi kerää ja ylempään luumupuun väriseen hieman yli kaksi kerää, kun oli pidempi varsi- ja kämmenosa ja 4 silmukkaa enemmän/lapanen.