Satoi tai paistoi, vihmoi tai oli hellettä. Nyt saa juhannus tulla. Mä oon valmis ja varustautunut kaikkeen. Puikoilta on juuri tovi sitten tipahtanut aikalailla ihqut kesäsukat. Lämmittää mukavasti, muttei kuitenkaan liikaa. Koostumus on puuvillaa ja villaa sekä keinokuitua. 2,5 tikuilla sai kyllä tikuttaa aika monta päivää, mutta on tuo lopputulos kyllä kivannäköinen. Ja kivat jalassa.

Kyllä nämä harmaankin päivän (tai harmaan laatoituksen) saa näyttämään ihan kivalta. Pienellä yrittämällä sain raidatkin osumaan melkein kohdille. Yleensä en niin välitä värien kohdistamisesta, mutta nyt tuli jotenkin sellainen olo, että olisi kiva olla samaa paria.

DSC08004.jpg

Vähän kyllä harmittavasti puikkoväliin jäi tuollainen raita näkyviin. Mutta eiköhän nämä käytössä tasoitu. Saattaisi hoitua kostuttamallakin tasaiseksi, mutta kun tulee ihan vaan omaan käyttöön, niin ei jaksa vaivautua :-D

Johtuukohan tuo raita puikoista? Vai langasta? Hiilikuitupuikoilla nämä reippaasti neuloin. Nyt toiset, vähän samantyyppisestä langasta sukat työn alla bambupuikoilla, eikä mielestäni tuollaista raitaa jää. Mutta kun en yhtään tykkää bambuista. Lanka on nihkeä liukumaan ja nyt ne on taipunutkin ihan kaarelle, ettei niitä oikein enää puikoiksi voi sanoa. Ja eka sukka vasta puolessa välissä.

35294584_10211894004122297_5371337725884

2,5 hiilikuiduilla tosiaan laitettu silmukkaa silmukan viereen. Kantapäästä kärkikavennuksiin oli 85 kerrosta eli sellaiset 6460 silmukkaa. Ei parane laskea. Voi tulla hiki. Mutta siis tuo silmukkamäärä kertoo, että neulominen pienillä puikoilla vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Lankana Katia Jaipur, ihan tämän kesän lanka. Wow! Olen ylpeä, kun näin tuoreeltaan sain jotain aikaiseksi. Lankalakossa tämän keväällä ostin, kun en yhtään muistanut mun lankalakkoa. 61 grammaa tätä lankaa kului 42 kokoiseen sukkaan. Aika harmillinen jämälankanyssäkkä 100  gramman kerästä jäi.

DSC08000.jpg

Nyt vaan juhannusta odottelee ja ihmettelee, millaisissa keleissä sitä vietetään.