Eräässä Facen käsityöryhmässä huhuiltiin virkatun suodatinpussitelineen perään. Siis ajatuskin kuulosti niin hullulta, että pakkohan sellaiseen oli tarjoutua.

Ihan omasta päästä ei mitään tarvinnut keksiä. Novita oli keksinyt idean jo 2008 kesälehteen ja ohje löytyy täältä Tarkoitus ei ollut ostaa tätä projektia varten mitään lankaa, vaan vähentää jämävarastojani. Täysin ohjeen mukaan ei siten voinut tehdä, koska lanka oli eri. Eikä niin pientä koukkuakaan löytynyt. Parin kokeilun ja purkamisen jälkeen syntyi tällainen (rumilus). Tai livenä se oli oikeastaan aika suloinenkin.

DSC04402%20%28640x606%29-normal.jpg

Ei tätä nyt miksikä telineeksi voi kutsua, mutta saa ainakin suodatinpussit kivasti järjestykseen. Vaatii tietynlaisen paikan, että pystyy pitämään tällaisen esillä ja käytössä. Lankana käytin Floricaa (valkoinen) ja Maijaa (oranssi). Menekki ei ollut kovin hurjaa - valkoista 30 g ja oranssia 6 g ja pienin virkkuukoukku minkä löysin, oli nro 2. Muutama tunti meni tällaisen virkkaamiseen, kunhan ensin pääsi vauhtiin.

Olisiko sinulla tällaiselle käyttöä? Valmistuu tilauksesta lempiväreissäsi ihan käden käänteessä. Laita viestiä tulemaan :-)