Kuten tässä loppukesästä kerroin, lähdin tänä vuonna mukaan KyJyilemään. Nyt alkaa tuntua siltä, että tuliko haukattua liian iso pala. Jotenkin arki vie niin mennessään, että ei ole ehtinyt tekemään niin paljon kuin kuvitteli. Tänään oli viimeinen päivä laittaa työt alulle. Nyt ON kaikki työt aluillaan. Siis hyyyyyyvin alussa on puolet töistä. Mutta onhan tässä vielä jouluun aikaa, melkein 85 päivää.

Tässä lähes epätoivoiselta näyttävät aloitukseni :-D

DSC06653%20%28640x480%29.jpg

5 pinkkiä sukkaa valmiina=3 projektia, vain 1 sukka puuttuu ja kaikkien viimeistely, Geessejä tulossa. Piposta puuttuu viimeistely, odottanut valmistumista kolmisen viikkoa. Kyllä se tästä valmistuu, ihan lähipäivinä ;-) Kettusukat piti lähteä lahjaksi, sukasta tuli liian pieni. Pari siis tälle puuttuu. Isompi koko puikoilla oikeassa alakulmassa. Eli kohta mulla on 2 paria kettusukkia. Oranssin vasemmalla puolella kahdet siniset Geessit miesten koossa "viittä vaille valmiina". Lapasiin ei saa kulumaan vaadittua 50 g (metrejä ei jaksa mitata), joten valkoisista tulossa Pokemon -lapaset ja vieressä olevasta harmaasta kämmekkäät. Niiden vieressä kahdet mustat Geessit pikkasen vielä vaiheessa. Tummansinisestäkin tulee Geessit, ei enää paljon jäljellä.

Kaikki mahdolliset puikot piti kaivella esiin, jotta sai aloitukset puikoille. Onneksi löytyi riittävästi. Suunnitelmana oli jo, että neulon joitain pienen matkaa ja sitten puikot pois ja johonkin toiseen aloitukseen. Mutta huhheijaa! Vähän totiseksi vetää tässä vaiheessa. Tuleeko tästä pakkopullaa? Monet joululahjat näistä ainakin syntyy.

Joitain projekteja valmiinakin jo. Niistä tulossa postauksia pitkin syksyä.  Tästä näet kertaheitolla, millä mallilla koko projekti on ja linkit jokaiseen postaukseen. Pysyy kanavalla, niin tiedät, miten KyJyilyt edistyy :-)

Lankavarasto ei tässä projektissa ole vähentynyt yhtään. Viimeksi tänään Turun reissulla tarttui Lankamaailmasta mukaan koko pussillinen uusia lankoja -_-