Joulukorttien kanssa oli tänä vuonna ihan yhtäläinen tuska kuin aina ennenkin. Viime hetki paras hetki palkitsee kuitenkin aina. Kovalla kädellä tein kyllä karsintaa vastaanottajien joukossa, koska oli todella, todella viime hetki eli ei vaan kerennyt. Ne jotka tänä vuonna ei saanut korttia, ei millään pahalla. Lähinnä ulkoistin lasteni osalta korttien lähetyksen heille itselleen, kun ovat kerran muuttaneet pois kotoa. Kumpikaan ei kuulemma lähettänyt yhtään korttia. Dääm, olisin sitten muutaman voinut lähettää heidän puolesta.

Koska aikaa oli vähän, noin yksi päivä ja ehkä yö, mallit oli aika simppeleitä ja osin sarajtyötä. Leimaus suoraan korttipohjaan. Hiukan jäi valjuksi,joten yritin piristää pikkasen korttia esim. kultaisella kortisteella. Luonnossa ehkä vähän pirtsakampia. Tykkäsin ajatuksesta, mutta toteutus ei ehkä ollut ihan sitä, mitä olin ajatellut.

DSC08079.jpg

Sitten oli toisenlainen yritelmä samalla leimalla valkoiseen korttipohjaan. Heti oli ihan eri ilme. Tuon katuvalostanssin ostin alkuvuodesta tämän vuoden joulukortteja silmälläpitäen, mutta ei sitten jotenkin ollutkaan sellaista ajatusta siitä.

DSC08083.jpg

washiteipit on kovasti huudossa ja mullekin niitä pari on siunaantunut, mutta en vaan oikein osaa käyttää niitä. Tässä nyt kuitenkin yksi nopsa versio joulukorteiksi loihdittuna

DSC08120.jpg

Joulukorteissani oli tänä vuonna myös vähemmän perinteisiä sävyjä, kuten turkoosia ja liilaa. Idea Intstagramista @debby4000craftystuff

DSC08096.jpgDSC08122.jpg

Tämän tyyppisiä tein viime vuonnakin ja aina nämä ovat yhtä kauniita. Yksinkertaisia toteuttaa ja näyttäviäDSC08108.jpg