Onnittelukortteja tulee tasaiseen tahtiin tehtyä pitkin vuotta. Aina on jollain joku merkkipäivä. Hyvä syy istua siis näin kesäkelilläkin sisällä.

Yhdelle hyvin, hyvin, hyvin pitkäaikaiselle tutulle tuli tehtyä onnittelukortti. Olen tuntenut tämän henkilön n. 30 vuotta. Jossain vaiheessa oltiin oikein tiiviistikin tekemisissä. Hän on ollut eräänlainen varaäitini. Nyt 20 vuotta olemme asuneet eri maissa, joten yhteydepito on jäänyt kovin vähänlaiseksi. Jouluksi ja synttäriksi olen aina kortin lähettänyt. Merkkinä siitä, etten ole häntä unohtanut. Valitettavasti en edes tiedä, miten vanha tämä henkilö on. Ainakin yli 70 v. Kukkakortti on passeli jokaiseen ikään.

DSC04425%20%28640x480%29-normal.jpg 

Usein miettii leimakuvia käyttäessään, miten koko kuva mahtuu tarvittavalle alueelle. Tässä kuitenkin käytetty vain osaa leimakuvasta eikä lopputulos kärsi yhtään.

Myös toisenlainen kukkakortti on tullut tehtyä hiljattain. Työkaveri järjesti kesäjuhlat ja ihan viime tingassa sain tehtäväksi tehdä hänelle kortin lahjan mukana. Lahjasta ei mulla ollut sen enempää tietoa. Visio kortista oli, joten toteutus ei ollut kovin haastavaa tiukallakaan aikataululla.

DSC04472%20%28640x590%29-normal.jpg

Taustat tehty levittämällä Distress inkiä suoraan tynnystä akryylipalikkaan ja päälle suihkittu vettä ja sitten paperi lätkäisty siihen päälle. Ruutukuviot saatu aikaan maskilla. Kortti-idea syntyi kyseisen leiman pakkauksessa olleesta kuvasta. Tästä tuli niin hieno, että tätä olisi voinut ihailla vähän pidempäänkin. Mutta kun valmistui ihan hetki ennen kuin piti antaa jo eteenpäin. Hiukan kyllä jäi harmittaa, kun näin saajan kodin ja se olikin ihan vitivalkoinen. Myös tuliaislahja oli hänen kodin sisustukseen sopiva - kristallinen/lasinen kynttilänjalka. Olisi tietty pitänyt olla ihan valkoinen kortti. Mutta no can do! Ehkä ensi kerralla parempi nappisuoritus. On tämä tietty ihan kiva väriläiskä saajan valkoisella hyllyllä ;-)