Parhaat saa aina eniten huomiota, joten omasta mielestäni parhaat joulukortitkin ansaitsee ihan oman postauksen. Tänä vuonna onnistuin useammassa joulukortissani omasta mielestäni niin hyvin, että mietin jopa kahdesti, että raaskinko lähettää eteenpäin. Toisaalta, sitä vartenhan niitä teen, että muutkin saisivat iloita niistä. Ja kun teki useamman samanlaisen, ei ollut luopumisen tuska loppupeleissä kovin iso.

Jo viime vuoden kortteihin bongasin kauniita korttikuvia ja meinasin silloin tehdä helposti kauniit joulukortit.Silloin ei vaan jotenkin sytyttänyt, mutta nyt sytytti.

DSC07583.jpg

Vaikka liila ei ole ehkä jouluisin väri, niin kyllä passaa jouluun

DSC07591.jpg

Ja nuo joulutähdet onnistui jotenkin erityisen hyvin. Ei mennyt kukkakurssi hukkaan. Joulutähti -leima ja siihen sopiva stanssi on Heartfelt creationsin tuotantoa ja hankittu Paperisateesta.

DSC07588.jpg

Valokuviin ei oikein saanut vangittua kokonaan näiden ihanuutta. Sen lisäksi, että talvella kiusaa aina erityisen huono valo, niin jotenkin kuvakulmakaan ei näissä ole onnistunut. Mutta kortit livenä aika suloisen ihania silti. Tekstit taas takuuvarmasta Heidin korttipajasta

DSC07584.jpg

Jonain vuonna olen hankkinut tällaisia lumisia korttikuvia. Mutta nekään ei ole aikaisemmin inspiroineet. Nyt kuvat muuttui neliöstä ympyräksi ja löysivät paikkansa tämän näköisistä korteista. Välillä on jotenkin vaikea sisäistää, että suorakaiteen muotoisesta kuvastakin voi saada muita muotoja, jolloin ne inspiroisi paremmin. Ei ole enää kehdannut lumisia värssyjä kortteihin laittaa, kun etelä - Suomen talvet ovat olleet kovin vähälumisia ja etenkin jouluna on ollut melko synkkää keliä. Talvisia kuvia sentään kelpuutin kortteihin.

DSC07579.jpg

Toimii myös tummana versiona

DSC07625.jpg

Tässä kortissa käytetty 3D kuvaa ja valmista Primecon koristekuviota. Lumihiutale stanssattu. Mutta tuo teksti kruunaa kaiken. Teksti siis Heidin Korttipajan valikoimasta

DSC07576.jpg

Tällaisilla korteilla lähti meidän perheen joulutervehdykset tänä vuonna. Ei tarvi olla kovin monimutkainen ollakseen kaunis. Nyt olisi ehkä vielä pieni vire päällä, josko suunnittelisi jo ensi joulun kortteja... Tuskin sentään. Jollei viime hetkeä olisi, jäisi hyvät ideat syntymättä ;-)

Kiva, kun taas poikkesit selailemaan tekemisiäni.

Rattoisaa loppuvuotta!