Ehkä... Tai ehkä vasta hetken päästä :-D

Ihanassa seurassa tuli eilen piipahdettu Turussa. Mukana oli mm. 9 v poikani. Yhtenä matkakohteena oli mm. Lankamaailma. Voi tsiisus... Sieltä ei yleensä tyhjin käsin ulos tulla. Eikä tultu eilenkään. Tuliaisia sai kantaa kaksin käsin.

Poika oli lahjottu elokuvareissulla. Ja reippaasti jaksoikin päivän shoppailut. Lentsikat 2 oli luvattu palkinnoksi, mutta se oli jo täyteen buukattu. Teenage Mutant Ninja Turtles 3D elokuva tuli sitten katsottu. Olikin aika tuore tapaus, kun vasta edellispäivänä oli ollut näköjään ensi ilta. K12 oli ettei mikään piirretty lasten leffa. Tykkäsin. Elokuvan opetus: yhdessä onnistuu parhaiten ja paha saa aina palkkansa. 

Olen jo pitkään himoinnut tehdä virkattua mattoa. Ei sellainen oikeastaan sovi mihinkään meidän huusholliin. Mutta ei siitä silti ole kielletty haaveilla. Olen yrittänyt tutkia, mitä matonkuteet maksaa ja millä koukulla pitäisi virkata, mutta niin suuri into ei vielä ole ollut, että olisin tarvikkeet ostanut. Mutta nyt olin aivan myyty. Näin valmiiksi virkatun maton ja kyllä... mun oli ihan pakko saada sellainen. Paikkakin löytyi, sehän sopisi hyvin vaikka vessaan.

No niin... Nyt minulla on pari kiloa trikookudetta ja hervoton virkkuukoukku

DSC04590%20%28542x640%29-normal.jpg

Joukossa hiukan bling-blingiä. Kyllä vessassa voi olla hiukan kiiltoa ja kimallusta. Eiks yeah?

DSC04592%20%28640x480%29-normal.jpg

Lankamaailmassa oli siis tästä virkattu valmis matto. Ja se oli NIIN KAUNIS!!! Matto oli kyllä hiukan isompi, halkaisija yli metrin (en nyt enää muista, että oliko 1,2 m vai 1,6 m). Tuon kokoisen maton materiaalit maksaa n. 60 e. Kyllä siinä matolle hintaa tulee. Vessaan passaa kyllä vähän pienempi matto, mutta kyllä sillekin hintaa tulee. Saisi kai sitä lattian peitettä kaupasta pienten kiinalaisten tekemänä hiukan edullisemminkin.

Useamman viikon olen kuvitellut tekeväni myös siililapasia talven myyjäisiin. Siililanka vaan on uupunut. Nyt löytyy sitäkin. Ja ihan pakko oli ostaa hiukan sähäkämpää lankaa siililapasiin :-o Näistä tulee varmaan ärtsyt siilit. Mä niin jo odotan lopputuloksen näkemistä.

DSC04594%20%28640x480%29-normal.jpg

Niiii... Ja tuli sieltä ostettua kaikkea muutakin ihqua. Niin ihqua, että oikeasti tekee mieli romahtaa. Mutta siitä ei nyt sen enempää. Valmiista tuotoksista tulee kuvia näille sivuille syksyn mittaan. Ja kohta poistun tästä töllöltä taas hypistelemään noita ihanuuksia.

Kesälomalla tuli tutustuttua Ebayn ihmeellisen maailmaan. Sieltä tuli tilattua tällaisia pieniä made with love sydän -juttuja mun neulomuksiin.

DSC04601%20%28640x577%29-normal.jpg

Arvaa paljon maksoi? 50 kpl paketti maksoi huikeat 2,05 e postilaatikkoon toimitettuna. Matka oli hiukan pitkä. Singaporesta nämä lähti ja 4 viikkoa tekivät matkaansa. Isäntä ihmetteli, miksen tilannut enemmän. Jos yhden laittaa jokaiseen käsityöhön niin kyllä siinäkin jo tekemistä riittää.