Tässä on taas tullut toteutettua pitkäaikaisia haaveita askartelutarvikkeista. Pitkään olen ihastellut tikkireunaisia juttuja. Tähän asti vaan joutunut feikkaamaan esim. piirtämällä tikkireunan, kun asianmukaisia välineitä ei ole ollut. Mutta nyt on! Ja vähän reilusti tuli sitten hankittu. Näitä odotettiin pitkään ja hartaasti. Taisi mennä jopa useampi kuukausi tilauksesta, ennen kuin ne tuli maahan, ainakin iäisyydeltä se tuntui. Sitten kun ne tuli postissa minulle kotiin, suljettu kuori oli pari viikkoa keittiön pöydällä odottamassa sopivaa hetkeä. Ja nyt sekin vihdon tuli. Se hetki siis.... Nyt on ymmyrkäisiä ja kulmikkaita tikkireunoja ihan reilusti koko loppuelämäksi

DSC06335%20%28640x480%29.jpg

Jostain Fasen korttiryhmästä luin kerran, että miehetkin tykkää kukkakorteista. Se oli kyllä naisen kertomaa, mutta kai siihen edes puoliksi voisi uskoa. Näinpä syntyi appiukolle kukkakortti. Tähän korttiin mulla on ollut visio jo pitkään. Nyt sain hommattua tuon kellostanssinkin, joten toteutus on huomattavasti helpompaa.

DSC06337%20%28640x579%29.jpg

Huomaa tikkireunaiset taustapaperit. Oikein kaksin kappalein. Kukka oli ensin ihan valkoinen. Sitten aloin yhdestä sun toisesta purkista tuputella yhtä sun toista kukan pintaan. Aika ruskea ja yksitoikkoinen siitä tuli, joten sipaisin päälle hieman vaaleanpunaista Inka Goldia. Kukan terälehdistä ei tullut muodoltaan ihan toivomani oloiset, mutta parempaan ei nyt ollut taitoa. Ei kun lisää reeniä. Tylsän harmaaseen kellotauluunkin yritin sipaista hieman eloa kuivuneesta Inka Gold purkista. Oli muuten mennyt homeeseenkin yksi Inka Gold  :-o Liian vähällä käytöllä ollut selkeästi.

DSC06339%20%28640x480%29.jpg