Onnellinen on se, joka rakastaa.
Onnellisempi on se, joka rakkautta saa.
Onnellisin on se, joka rakkautta saa siltä jota rakastaa.

Mieheni isovanhemmat viettivät juuri 65 vuotis hääpäivää. Hurja määrä yhteisiä vuosia. Mummu kertoi, miten hän pitää mufin kädestä yöllä, kun muffari ei tahdo saada nukuttua. Käsikädessä uni tulee helpommin. Rakkautta on myös pienet eleet.

Merkkipäivästä ei pidetty sen suurempaa haloota. Itsekin pääsin vähän vahingossa asian jäljille, kun tuppuauduin haravoimaan pihaa juuri sinä päivänä. Mummu sanoi, ettei viitsi kertoa kenellekään, jos se sitten vaikka livahtaisi hiljaisesti ohi. Viikon hyvä teko tuli tehtyä - ysikymppisen pariskunnan piha tuli haravoitu.

Nopeasti askartelin pariskunnalle kortin muistoksi ja ostin pihalle ruukullisen syyskukkia. Korttiin valikoitui ruusuinen 3D kuva. Olisi ollut siisti sellainen leimakuva, missä vanha pariskunta istuu penkillä ja halailee toisiaan, mutta kun en just sattunut löytämään. Elävästi kyllä näen sen silmissäni, että sellainen olisi olemassa.

Tässä kuitenkin ruusu -kortti

DSC03876%20%28640x467%29-normal.jpg

Hiukan bling-blingiä ja kimallusta, kuten 65 vuoden kunniaksi kuuluukin

DSC03878%20%28640x480%29-normal.jpg

Nuo Heidin Korttipajan kartonkileikkeet on tosi ihania. On tosi paljon erilaisia ja sopivat melkein mihin vaan ihan sellaisenaan