Niin siinä taas tuli piipahdettua Leimailutaivaassa. Tuli käytyä myös keväällä. Silloin yllätin itseni ja matka "sujui" julkisilla. Tällä kertaa kulkuneuvoksi valikoitui ihan oma auto.

On se kyllä todellakin niin mahtava paikka ja kukkaroa saa pidellä kaksin käsin, ettei kaikki rahat mene. Reissussa tuli oltua pari viikkoa sitten ja nyt vasta alan "toipumaan" siitä, että pystyn jopa postauksen ostoksistani tekemään :-)

Joulu oli kovasti mielessä ja vahvasti se ohjasi ostopäätöksiä. Mukaan lähti monta jouluista paperia. Pin up tytöistä olin nähnyt kivan kortin aikaisemmin samalla viikolla facessa, joten pakkohan sellaisiakin oli itselle hankkia. Kaiken varalta!

DSC04634%20%28640x480%29-normal.jpg

Aina näiltä reissuilta mukaan tarttuu stansseja ja leimoja

DSC04636%20%28640x480%29-normal.jpg

Viime aikoina olen ihastunut myös maskeihin. Näillä saa pienellä vaivalla kivaa extraa kortteihin

DSC04637%20%28640x480%29-normal.jpg

Ja sitten Heidillä oli esittelyssä Inka Goldit. Pari väriä minulta löytyi jo aikaisemmin, mutta nyt oli pakko ostaa joulukortteihin sopivia. Mukaan tarttui myös suihkittavaa kimallusta. En vielä tiedä, missä ja miten niitä kuuluu käyttää, mutta joulun aikahan on yhtä kimallusta ;-)DSC04639%20%28640x480%29-normal.jpg

Lisäksi tuli hankittua aika monta settiä korttikuvia, joita olen ihastellut facessa ja blogeissa. En muistanut niitä nyt kuvata, mutta niitä tullaan pian näkemään näillä sivuilla valmiissa korteissa. 

Seuraavaksi taas ensi keväänä isolla rahapussilla reissuun. Jos vaikka saisi sitä ennen myytyä aikaansaannoksia, niin voisi hyvällä omallatunnolla täydentää varastoja. 

Olen jo varoittanut miestäni, millainen omaisuus näissä askartelukamoissani on kiinni. Että joskus kun kuolema tulee niin kannattaa myydä mun jäämistö :-)