Kun olen neulomiani juttuja jaellut nyt blogissa ja Facessa varmaan vuoden päivät hiukan aktiivisemmin, sain nyt ihan ekan oikean tilauksen neulomuksesta. Jey! Idea lähti noista aikaisemmin neulomistani pitsisukista. Tilaaja koki ne liian araksi väriksi oikeaan käyttöön, joten toiveen mukaisena näistä tuli sitten mustat

DSCN1921%20%28483x640%29-normal.jpg

Ihan kivan näköiset. Mutta kait sitä on vanhaksi tullut, kun ei auringottomana päivänä tahtonut nähdä neuloa. Aloitin nämä eräillä koulutuspäivillä. Julkisissa tiloissa on aina hyvät valot. Sain yhden sukan valmiiksikin yhden päivän aikana. Ei mene istuminen vaan istumiseksi, kun voi samalla tehdä jotain, kun kuuntelee. Isokinttuisena en sitä voinut omaan jalkaan sovittaa, joten en viitsinyt tehdä samantien toista, ettei mene molemmat purkuun. Ja liian leveähän siitä ekasta sukasta tuli eli purkuun meni. Toka sukka syntyi melko nopsaan, kun piti nähdä, että tuleeko siitä sopiva. Kolmas sukka kesti valmistua useamman viikon.

DSCN1922%20%28640x480%29%20%282%29-norma

Näitä uskaltaa käyttääkin, kun ei ole pelkoa likaantumisesta. Tai siis kyllä nämäkin varmaan likaantuvat, muttei heti näy.

DSCN1923%20%28544x640%29-normal.jpg

Ja ranskalainen kantapää. Istuu hyvin jalkaan.

Lankana käytetty Mandarin Petit lankaa, jota kului 77 g. Puikot 2,5 ja 60 silmukkaa aloituksessa. Koko 38-39.

Mutta on se vaan tuo neuloosi aika paha sairaus. Heti kun saa yhden työn valmiiksi, pakko aloittaa uusi. Jos joku homma on kesken voi joskus mennä monta päivää, ettei ehdi neulomaan. Silloin se ei haittaa. Mutta jollei ole mitään keskeneräistä niin se kyllä haittaa ja pahasti :-)