Tänään talkoiltiin vähän kortteilun merkeissä. Tekisi mieli osallistua enemmänkin erilaisiin talkoojuttuihin tai vapaaehtoistöihin, mutta aika ei vaan riitä kaikkeen. Nämä talkoot oli varattu hyvissä ajoin kalenteriin ja kun minut oli nakitettu vastuulliseksi tarvikehankkijaksi niin olihan se oltava paikalla. Tarvikkeiden hankinta olikin se hankalampi juttu. Etukäteen ei ollut yhtään tietoa tai näkemystä, millaiset kortit olisivat. Tein muutaman yksinkertaisen(?!?) mallin etukäteen valmiiksi ja näiden pohjalta lähdin hankkimaan tarvikkeet. Tarkoitus oli tehdä n. 70 korttia. Satanen riitti juuri ja juuri perustarvikkeisiin. Oli pakko taas todeta, että kyllä tämä askartelu on niin välinelaji. Tai siis välineillä saa paljon kivempaa aikaiseksi pienellä vaivalla. Meitä oli 7 tomeraa muijaa ja yksi (mukaan pakotettu ;-) ) äijä ja valmista syntyi vauhdilla vaikka mitään ammattiaskartelijoita ei paikalla ollutkaan. Mutta kun oli hyvä työnjohtaja (siis minä)....

Tällaisia mallikappaleita tein. Yksinkertaisia piti olla.

Tarkemmin ajatellen tästä tuli vähän synkkä. Lehtiin kun sipaisisi vähän vihreää niin kummasti muuttuisi ilme. Tässä kortissa käytetty yhtä stanssia (tikkireuna) ja kolmea leimaa (lehtikulma, rinkula ja Kutsu teksti). Tekstipalanen kiinnitetty kohotarrapaloilla, niin sai kortti vähän kolmiulotteisuutta.

DSC06516%20%28480x640%29.jpg

Tämä oli varsin yksinkertainen. Käytetty yhtä memoryboxin stanssia ja kirjaisinleimoja. Jokainen kirjain leimattu erikseen.

DSC06519%20%28480x640%29.jpg

Tämäkin malli tosi yksinkertainen, syksyinen. Tässä käytetty kahta stanssia (tausta ja kukka). Kukka tuputettu Distress Ink värillä, samaten tuon taustan reuna. Teksti leimattu taas kirjaisinleimoilla jokainen kirjain erikseen. Yksinkertainen on kyllä kaunista

DSC06521%20%28480x640%29.jpg

Oli pakko tehdä vielä yksi hieman työläämpi malli. Tässä käytetty kahta stanssia (tikkiympyrä ja iso lehti), tekstileimaa, kahta kukkaleikkuria ja lehtileikkuria. Kukkiin laitettu sydämmeksi helmiä.

DSC06514%20%28480x640%29.jpg

Aika helpolla saa loppujen lopuksi persoonallisia kortteja aikaan vaikkei mikään mestariaskartelija olisikaan. Toki välineitä se vaatii. Miten olen joskus edes voinut pärjätä ilman Big Shotia?

Joku tulee tänä syksynä saamaan jonkun näistä korteista johonkin kekkereihin. Toivottavasti persoonallinen kortti saa kutsutut tulemaan ihmettelemään, millaiset kekkerit on tarjolla.