Sain eilen yhtäkkiä kutsun sisustuskutsuille. Sisustus ei ole yhtään mun juttu, mutta kun joku vielä jaksaa järjestää kutsuja niin olihan se mentävä. Kotiovesta lähdin "mitään en kyl osta" saatesanojen kera. Niinpä niin...

Piäni ilo on Elina Lembergin pitämä oma sisustuskauppa tai kuten hän itse asiansa ilmaisee "Liikkuva sisustuskauppa kotonasi! Piäni ilo - sisustusta, lifestylea, kynttilänvaloa :-)" Hän ei ole kenenkään jälleenmyyjä vaan hankkii tavarat itse suoraan tukuista. Kun välikäsiä jää pois, hinnatkin oli kotikutsuille yllättävän mukavat.

Olen pitkään etsinyt langoilleni jotain kivaa isohkoa koria. Nyt ne mun kaikki ihanuudet ovat muovipusseissa ja muovilaatikoissa. Muistan toki, mistä mikäkin ihanuus löytyy. Yleensä. Mutta nyt löytyi kutsuilta kori, jossa langat saavat olla kauniisti esillä ja niitä voi siinä samalla hypistellä. Voi vaikka seuraavan/seuraavien projekti(e)n langat laittaa odottamaan siihen kauniisti esille.

DSC06480%20%28640x480%29.jpg

Muutama syötävän värinen Finnmarin kynttiläkin tarttui kutsuilta mukaan. Kivan värisiä ja hajusteettomia. On muuten huikea ero, kun ottaa valokuvia sisällä tai ulkoa. Valo!!!

DSC06494%20%28640x480%29.jpg

Vielä tälle korille ei ole oikeaa paikkaa, mutta kun olkkari odottaa uudistusta, jos se saisi vaikka vähän vauhtia tästä korista ;-)