Tykkään, kun saan tehdä kortteja, johon annetaan vähän vinkkiä saajasta. Joskus saa vinkkejä roppakaupalla. Ja silti ne ei tunnu mitenkään sopivan yhteen. Mitähän saisi irti kokkauksesta ja valokuvauksesta? Tai eläinliikkeestä ja Michael Korsista? Matkustelua - joo, siitä saa aina kehitettyä jotain ;-) Mutta samaan hässäkkään vielä lemmikit?

Pää löi ihan tyhjää, joten oli pakko todeta, että kiitos vinkeistä, muttei auta yhtään.

Muutama päivä visiointia ja tällainen setti lähti 2x50 -vuotis juhliin. Ihan kaikkia  vinkkejä en käyttänyt hyödyksi, mutta onneksi oli varaa valita

DSC08317.jpg

Lemmikki eli kissa pääsi korttiin mukaan ja sai kunniapaikan tästä kortista.

Vähän harmitti, kun en löytänyt mun kirjain stansseja, joten x -merkki meni piirtelyksi eikä tietenkään onnistunut ekalla vedolla, joten vähän pullukka siitä tuli korjauksen jälkeen. Onkohan liikaa tavaraa, kun silloin tällöin ei tahdo löytää juuri tarvitsemaansa leimasinta, stanssia, nauhaa tai jotain?

DSC08318.jpg

Valokuvaharrastus päätyi myös kuvaan ihan pienenä elementtinä. Ja taustaksi valkkasin karttakirjasta sivun, joka kuvastaa matkustelua, mutta viittaa myös pariskunnan asuinpaikkaan. Alkaa vaan olla nuo lähiseudun karttakirjasivut aikalailla käytetty jo.

DSC08320.jpg

Valmiilla kartonkileikkeillä saa kivasti ja helposti ilmettä. Olen tykännyt tuosta vähemmän konservatiivisesta onnentoivotuksesta, mutta en ole vielä monenkaan korttiin sitä saanut laitettua. Mielestäni passasi kuitenkin tähän korttiin ihan täydellisesti

DSC08319.jpg