Eipä tullut sitten syyslomalla tehty mitään kivaa, etenkään mitään, mitä oli suunniteltu. Ja syynä vain ja ainoastaan se, että lapset sairasteli. Normi räkis, nuha, kuume -kuvio. Siinäpä se kuitenkin nopeasti ohi viilletti kolme vapaata kotoisissa merkeissä.

Jotain laatuaikaa tuli kuitenkin vietettyä. Muutama joulukortti tuli taas lisää. Jostain syystä, kuvia ei tullut otettua. Yksi syntymäpäiväkortti lähti Viroon, tädilleni, pienen runon kera. Kortissa oli menneen kesän tunnelmia

Auringonkukka Tiimarista ja perhonen ja "kakkupaperi" Mulperista, josta löytyi myös hieno pientä kiiltoa antava kynä Onnea -tekstiin, joka leimattu leimasimella, mutta näyttää ihan käsin kirjoitetulta.

Valmista tuli myöskin pitkäaikaisen haaveen toteuttamisesta. Virolaisia hienoja huiveja on tehnyt mieli neuloa jo monta vuotta. Kirjallisuutta on tullut hankittua sikäläisiltä markkinoilta ja Suomestakin. Aito, Haapsalu sallin -lankakin on tuotu Virosta. Toteutus on vaan ontunut. Lanka on todella ohutta ja sanoisin, että hieman hankalaa neulottavaa. Vaihtoehtoisia lankoja haettu Anjalinilta monesti ja vihdoin osui ja upposi. Lankana siis TTn Elegant. Melko tasan kaksi vyyhteä sain kulumaan kolmosen puikoilla. Malli on Firebird ja löytyi Ravelrystä

Venytysoperaatio oli oma tarinansa, josta ei sen enempää. Takkahuoneen lattialle levitin pussilakanan, johon sain sen neulattu kiinni. Hieman meinasi tilanpuute iskeä.

Huivin kooksi tuli loppujen lopuksi n 195 *140 cm. Venyttämättä näytti kovin pieneltä n. 150 *97 cm. Mutta tämä lopullinen koko oli just sopiva. Kakkoskuviota tuli tehtyä ohjeesta poiketen 7 kertaa. Luulin tikuttavani homman parissa viikossa. Yllättäen sattui olemaan muutakin elämää, joten pari kuukautta loppupeleissä kesti. Mutta lopputulos oli sen arvoinen.

Malliksi pääsi tyttäreni

Ei oikein hyvin tässä erotu tämä hienous.

Tässä vielä yksi kuva venytyksestä, missä näkyy tämä tyylikäs kuviointi, johon ihastuin.

Ai että, on se niin nätti!