Vuosi on ollut monella tavalla tapahtumarikas: juniorin koulun aloitus, vuorotteluvapaa, uuden elämäntavan etsintää, itseni löytämistä ja toteuttamista. Nyt tätä vuotta on enää jäljellä ihan vähän, enkä sen perään oikeastaan pahemmin haikaile. Uutta vuotta kohti innolla.

Joulukortteja ehtisin tänä vuonna tehdä enemmän kuin vuosiin, kiitos vuorotteluvapaan. Varmaan n. 200 paikkeilla Tässä yksi lemppareistani


Lisää kuvia muista joulukorteista tulossa lähiaikoina :-)

Lapset innostui vielä joulun aatonaattona leipomaan piparitaloa. Ja varsinainen kummitustalohan siitä tuli


Muumipappakin oli kuin mikäkin hirvitys :-o


Viime tingassa tuli vielä tehtyä pakettikortteja. Tämän ihanan Vilda Stampsin leiman sain juuri ennen joulua Mulperista. Nopeasti sai kivoja pakettikortteja aikaan


Joulaskartelujen ja -myyjäisten vuoksi jäi yhdet tilauskämmekkäät roikkumaan pitkäksi aikaa. Mutta onneksi tulivat valmiiksi tämän vuoden puolella. Saaja vaikutti tyytyväiseltä

Lanka on Dropsin Delightia ja Sam -malli löytyi Cookie A:n kirjasta Suloisimmat sukat. Tätä mallia eri väreissä olen tehnyt jo useammat. Sitten kun pääsee kärryille, ei tarvitse koko ajan miettiä, missä mennään.

Joulun välipäivinä oli takki ihan tyhjä. Mutta jotain oli pakko tehdä. Puikoille pääsi Novitan talvi 2012 lehdestä pipo. Valmista tuli muutamassa päivässä. Muistatko vielä nämä pilkulliset langat? Taisivat olla ennen kuin liukuvärjätyt tulivat. Tämä luonnonvalkoinen ruskeapilkullinen 7 veikka on varmaan 11-12 vuotta vanhaa. Mutta löysi nyt tarkoituksen.


Nyt kun talossa alkaa olla neulojia useampia, ei tahdo enää puikkoja löytyä. Sukkapuikoistakin vain vajaita sarjoja :-/ Tämä pipo tikutettu kolmosen puikoilla. 7 veikka langasta tuli ehkä hiukan jäykkää, mutta menettelee. Vihreän ja ruskean sävyt tulevat Polku -langasta.

Posti toi tänään Juju-kerhosta ihanan kirjan. Muutaman kerran selattu ja muutama toteuttamisen arvoinen malli oli minua varten. Ihania vanhan ajan malleja. Kannen neuleet näyttää tosi ihanilta.


Ja nämäkin tavallaan yksinkertaisia, mutta silti erilaisia.


Vielä olisi tunti aikaa vuoden vaihtumiseen. Oikein hyvää uutta vuotta!