Tulipa poikettua pitkästä aika Tallinnassa tuossa maaliskuun lopulla. Ei oikein vielä ollut kevättä kauheasti näkyvissä. Kovasti oli vetistä ja tuulista. Se ei kyllä paljon tahtia haitannut. Ostoksia tuli tehtyä ja syötyä hyvin.

Keskustan ja vanhan kaupungin alueella on ihan järkyttävän kallista. Paikallisten palkka kun on kuulemani mukaan 4-500 e/kk, niin kukakohan ostaa vanhankaupungin kenkäkaupoista 2-300 e kenkiä. Rikkaat suomalaiset, jotka luulee, että siellä on vielä halpaa? Ruokakin oli vanhan kaupungin ravintoloissa melkoisesti Suomen hinnoissa. Mutta oli mukava käydä.

Tuli poikettua Viron suurimmassa kauppakeskuksessa Rocca al Maressa. Siellä erityisesti kiinnosti etukäteistutkimuksen perusteella löytynyt askartelukauppa Kunst ja Hobi. Aika pienet oli valikoimat, mutta mukaan lähti jotakin

Muutama leimasinsetti: Pääsiäistä ja Joulua ja muutaman Milton & Con leimasin sekä ihanan ruskean ja vihreän sävyissä oleva paperikko sekä pieni reunalävistin. Pieniä kiiltäviä lumihiutaleita ja kukkasia oli kans pakko ostaa, kun näyttivät niin sööteiltä. Milton & Cot oli kaikki 4,82 e/kpl. Ei siis mitään ihan halpoja. Noi isot leimasinsetit olivat "vain" 4,85 e. Siis suhteessa niihin Milton & Con leimasimiin mielestäni aika sopuhintaisia. Kiiltohiutaleet ja kukkaset oli alle euron ja reunalävistäjä 4,80. Ihan tyytyväinen olin ostoksiin.

Näitä Milton & Con nalleleimasimia oli pakko kokeilla pääsiäiseksi. Putsasin vauvan kosteuspyyhkeillä ja heti ekan kerran jälkeen leimasta alkoi lähteä paloja. Toisella kerralla hapertui jo sen verran, että leimalle ei ollut enää mitään käyttöä. Hiukan ehtisin jo harmitella ostostani, kun ajattelin reklamoida liikkeeseen. Vajaassa viikossa sain uudet tilalle ja lähetin rikkinäiset takaisin liikkeeseen. Täytyy kokeilla heti näitä uusia. Toivottavasti on ehjiä. Mutta tuli hyvä mieli mukavasta palautteen hoidosta. Luulin että jäivät leimat kertakäyttöisiksi.

My Paper World leimasinseteissä oli monta kivaa leimaa. Olivat vaan TODELLA kovin kiinni siinä alustassa. Niin kovin sai repiä, että hiukan pelotti kestävyys. Vielä toisella kerralla oli aika kovin ottanut kiinni. Mutta ehjänä tosiaan lähtivät irti ja monta pupua ja perhosta pääsi koristelemaan tämän pääsiäisen kortteja.

Ja olihan mun ihan hiukan pakko käydä lankakaupassakin. Mutta ihan vain yhteen puseroon ostin langat Rocca al Maren lankakaupasta

Myyjä ei ollut kovin palvelualtis eikä avulias eikä kovin kielitaitoinenkaan, mutta tällaisia kuitenkin tuli hankittua 10 "rullaa" alle 30 eurolla. Oli mielestäni ihan sopuhintainen setti.

Oli aika rankka tuo matkustelu. Melkein viikko meni toipumiseen... ;-)