Mitenköhän löytäisi joulufiiliksen keskellä kesää? Tällä viikolla aurinko on vielä loistanut oikein kesäisesti. Pientä jouluista olen saanut aikaiseksi kuitenkin tässä viikon aikana. Joulufiilis vielä puuttuu. Marianne Designin lumiukkoa on tullut kokeiltua kerran jos toisenkin.


Lumiukkoon levitin runsaasti "lumiliimaa", mutta sitten tuo lumiukon hieno kohokuviointi hävisi. Tähtistanssi myöskin Marianne Designiltä.

Tässä oon hiukan varovaisemmin käyttänyt tuota kimalletta ja lopputulos on mielestäni parempi. Paperit ja leimat ovat viime vuoden jouluhamstrauksen satoa.


Ja kerta kiellon päälle. Vielä yksi lumiukko. Tässä testattiin taas hiukan väritystaitojani. Ehkä menee jo hiukan paremmin, mutta kovasti vielä saa harjoitella ennen kuin hyvää tulee. Ihanat Artemion lumiukko leimasimet tuli hankittua kesälomamatkalla Sinellistä.


Joulufiilistä hakiessa, olen välissä hiukan neulonutkin. Ensimmäiset tonttutilaukset tulivat tänä vuonna jo hyvissä ajoin. Tässä nämä tontturouvat puoliksi valmiina.


Ja kovasti on näpeissä poltellut muutama viikko sitten Turun Lankamaailman hankinnat. Tässä on ihania ruskan sävyjä. Sukat piti tulla, mutta huivia tässä nyt on tikutettu. Kun en kerran ollut ajatellut lankaa siihen tarkoitukseen, voi olla, että tulee uusi Turun reissu, kun lanka loppuu kesken.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Se alkaisi vuoden mittainen vuorotteluvapaa huomenna. Liikunnassa olen jo kohtuu mukavasti päässyt alkuun kesälomani aikana. Nyt vielä odotan, että inspis iskisi askartelun puolelle.